Priveden

Bugojno: Pijan bježao policijskoj patroli, a onda napao policajca

Vijesti / Crna Kronika | 18. 04. 2016. u 07:06 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju oko 02:50 sati policijska patrola Policijske postaje Bugojno je u mjestu Vrbanja, općina Bugojno, pokušala zaustaviti motorno vozilo marke Golf 2, bh. registarskih oznaka, međutim vozač se oglušio na znakove koji su mu davali policajci i nastavio kretanje.

Policijska patrola je službenim vozilom sustigla navedeno vozilo u ulici 370. Slavne brdske brigade u Bugojnu i upotrebom svjetlosnih signala zaustavila vozilo. Obzirom da vozač kod sebe nije imao vozačku dozvolu, isti je doveden u policijsku stanicu radi utvrđivanja identiteta.

U policijskoj stanici utvrđeno je da se radi o osobi O.M. rođen 1983. godine nastanjen u Bugojnu, kod kojeg je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u iznosu od 1,67 promila.

Nakon što mu je priopćeno da je isključen iz prometa i da će mu biti uručen prekršajni nalog za počinjeni prekršaj, O.M. je počeo sa psovkama, a zatim i napao jednog od policajaca, kojom prilikom mu je poderao dijelove službene uniforme, te sa stola oborio računar i druge predmete.

Osoba je upotrebom fizičke snage stavljena pod kontrolu, te je nakon toga lišena slobode zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela 'Napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti'. Po završetku kriminalističke istrage, protiv osumnjičenog će biti podnesen izvještaj županijskom tužiteljstvu Travnik, navodi se iz MUP-a SBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close