Užas

Bugojno: Mladić pokrao i ubio staricu pa zapalio dvojicu prijatelja

"Tijekom dosadašnje istrage pronađeni su određeni tragovi i predmeti koji ukazuju na moguću vezu osumnjičenog s navedenim kaznenim djelima", priopćeno je iz MUP-a.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 09. 2018. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici MUP-a Srednjobosanskog kantona uhapsili su jučer Narcisa Mekića kojeg se tereti da je ubio staricu u obiteljskoj kući u Bugojnu te izazvao požar na drugoj kući u kojoj su bila dvojica njegovih prijatelja Denis Seferović (24) i Muhamed Meškin (23). Obojica su poginuli.

Bugojanska policija zaprimila je dojavu o požaru u 8:20 u ulici Kovačuša, a prilikom gašenja pronađena su dva beživotna muška tijela. Nakon dva sata prijavljen je pronalazak beživotnog tijela starije ženske osobe u ulici Jaklić, a očevidom je utvrđeno da je starica ubijena, javlja Klix.ba.

U požaru su stradali mladići Denis Seferović (24) i Muhamed Meškić (23). Sumnja se da su njih dvojica zajedno s Narcisom ubili i opljačkali staricu Ankicu Krstanović, a potom otišli u kuću gdje su, prema riječima susjeda, pili i slušali glasnu muziku. U jutarnjim satima izbio je požar u kojem su Denis i Muhamed stradali, a Narcis je pobjegao. Sumnja se da je on izazvao požar.

Prema neslužbenim informacijama mladići su ostali bez alkohola i droge, a Narcis je, navodno, predložio da opljačkaju staricu. Otišli su do njezine kuće gdje ju je Mekić ubio, nakon čega su se vratili u kuću, a prethodno su kupili još droge i alkohola. Tijekom noći su se posvađali oko plijena pa ih je Mekić obojicu izbo nožem i zapalio, nakon čega je pobjegao.

"Tijekom dosadašnje istrage pronađeni su određeni tragovi i predmeti koji ukazuju na moguću vezu osumnjičenog s navedenim kaznenim djelima", priopćeno je iz MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close