Smrt Jelene Marjanović

Brčko: Priveden osumnjičeni za ubojstvo pjevačice Jelene Marjanović

Vijesti / Crna Kronika | 09. 04. 2016. u 08:59 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija Brčko distrikta u petak je oko 23 sata uhitila Nebojšu Rojka zvanog Vihor iz Borče, koji je osumnjičen za svirepo ubojstvo srbijanske pjevačice Jelene Krsmanović (33), saznaje 'otisak.ba'.

Prema neslužbenim informacijama koje su 'otisku' potvrđene, Vihor je uhićen u brčanskom naselju Grbavica.

Kako je 'Blicu' potvrđeno u policiji Brčkog, oni su postupili prema informaciji koju su dobili od kolega iz Srbije. Nakon razgovora u policiji u Brčkom, Rojko je predat službi za strance policije Bosne i Hercegovine.

Šef ureda za strance u Brčkom Jovan Stojičić rekao je za 'Blic' da je Rojko u BiH ušao bez dokumenata, zbog čega je prebačen u imigracijski centar u Istočnom Sarajevu, gdje će službeno biti utvrđen njegov identitet.

Ukoliko se utvrdi da Rojko nema državljanstvo BiH, onda će biti izručen Srbiji čim Srbija službeno uputi zahtjev o izručenju. To bi se moglo dogoditi i u narednih nekoliko dana.

Iz naselja Crvenka, najbližeg nasipu na kojem je pjevačica usmrćena sa više od 30 udaraca u glavu tupim predmetom, inspektori su prije dva dana priveli jednog mladića, navodi 'Blic'.

Igor Rojko je ispitan u svojstvu građanina, a kako 'Blic' saznaje, policija je saslušala još nekoliko sigurnosno interesantnih osoba iz Crvenke kako bi prikupila informacije o zbivanjima u danu kada je Jelena ubijena.

Tijekom dana, policija je pustila Igora, a pokušavala je pronaći njegovog brata Nebojšu, kojeg su inspektori, također, namjeravali ispitati.

Rojko se jučer oglasio i rekao kako će se uskoro pojaviti i dati izjavu policiji u vezi sa istragom oko ubojstva pjevačice 'Granda' Jelene Krsmanović.

Kopirati
Drag cursor here to close