Željeznička stanica

Braća usmrtila ženu u vagonu

Vijesti / Crna Kronika | 05. 05. 2017. u 21:01 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici MUP-a Srbije razriješili su ubojstvo 37-godišnje žene čije je tijelo pronađeno 30. travnja ove godine u napuštenom vagonu na Željezničkoj stanici u Beogradu. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo 'Teško ubojstvo', uhićena su braća D.N. (21) i Đ.N. (20), navodi se u priopćenju MUP-a.

Kako se sumnja, oni su žrtvi nanijeli više udaraca motkom po glavi i tako je usmrtili, navodi B92. Osumnjičeni D.N. i Đ.N. uz kaznenu prijavu, u zakonskom roku, bit će privedeni nadležnom tužiteljstvu.

'Blic' piše da su oni rođena braća dva dječaka koji su u studenom 2014. godine napali književnika i TV novinara Rašu Popova, koji je nedavno preminuo. Podsjetimo, 30. travnja ove godine pronađeno je beživotno tijelo žene u napuštenom vagonu na željezničkoj stanici u Beogradu.

Ekipa TV B92 je na mjestu tragedije zabilježila brojne ekipe policije, koje su utvrđivale okolnosti događaja. Mediji su pisali da je krvavi kolac pronađen pored ubijene žene u vagonu i da je priveden 20-godišnji mladić.

"Ubijena žena se najvjerojatnije bavila prostitucijom. Dan prije nego je pronađena kod nje je bio jedan muškarac. Iz vagona je izašao oko 14 sati. Ona je poslije toga raspremala vagon u koji se uselila sedam, osam dana prije ubojstva. Izbacila je iz vagona nekoliko vreća stvari koje je tu ostavila žena, koja je prethodno tu živjela sa djetetom.

Te vreće je odnijela u kontejner i onda je cijeli vagon očistila. Posljednji put su je ljudi koji rade na stanici vidjeli nešto prije ponoći. Šetala je između perona. Sada je pitanje tko je kod nje dolazio tijekom noći, jer se tada najvjerojatnije i dogodio zločin", kaže za 'Blic' izvor iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close