Teška nesreća

BMW-om pokosio pješakinje, poginula 18-godišnjakinja

Vijesti / Crna Kronika | 11. 07. 2015. u 12:21 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osamnaestogodišnja S.K. je poginula, a druga djevojka čiji su inicijali A.N. (18) teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila na lokalnoj cesti Doboj-Petrovo, potvrdila je Srni glasnogovornik CJB Doboj Ljerka Stanimirović.

Djevojke, koje su se pješke kretale iz smjera Petrova prema Doboju, udario je noćas pola sata iza ponoći automobil "BMW", kojim je upravljao 19-godišnji D.M. iz Kakmuža, općina Petrovo.

Ozlijeđena A.N. je prebačena prebačena u Univerzitetsku bolnicu Kliničkog centra u Banja Luci. Očevid na licu mjesta obavili su dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Doboj i pripadnici Policijske stanice Petrovo.

Tijelo poginule djevojke prebačeno je u dobojsku bolnicu radi obdukcije. Srna neslužbeno saznaje da je poginula Sara Katanić, a ozlijeđena Anđela Nedić, dok je automobilom upravljao Dragan Mišić.

Promet na dionici ceste Doboj-Petrovo, koji je bio u prekidu zbog očevida, od 9 sati ponovno je normaliziran, priopćeno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske, prenosi Srna.

Smrtno stradala 18- godišnja djevojka Sara Katanić i teško ozlijeđena Anđela Nedić (24) koja se u Kliničkom centru Banja Luka, nalazi u životnoj opasnosti, u stanju kome, epilog je sinoćnje teške prometne nesreće kada je automobilom BMV na dvije djevojke, naletio kao pješake, na lokalnoj cesti Doboj-Petrovo, pola sata poslije pola noći, objavio je 'Dnevni avaz'.

Obavljena je i obdukcija nastradale Sare Katanić, a obducent dr. Ljubomir Curkić je izjavio da su lomovi kostiju glave i nagnječenje mozga, te prijelom obje natkoljenice uzroci smrti. Njoj će sutra u 13 sati na groblju Brđani biti obavljena sahrana.

 

Kopirati
Drag cursor here to close