Novi slučaj

Bivši hrvatski nogometaš pijan davio suprugu

Nakon što je policija reagirala na nasilje, bivši Slavenaš morao je provesti određeno vrijeme u pritvoru kako bi se otrijeznio, a pušten je idućeg dana u jutarnjim satima.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 11. 2023. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koprivnička policija podnijela je optužni prijedlog protiv bivšeg nogometaša Slavena i sadašnjeg nogometnog trenera, zbog sumnji da je tijekom ljeta u obiteljskoj kući vrijeđao i u jednom trenutku davio svoju suprugu, inače bivšu rukometašicu Podravke iz 'zlatne generacije' 90-ih, javlja Glas Podravine.

"Okrivljeni se nasilnički ponašao u obitelji, prema supruzi, pod utjecajem alkohola 1,74 promila konstantno ju je, od 7 sati pratio po kući i vrijeđao riječima: 'Krmačo jedna, đubre, mrcina' itd., te je oko 17:45 sati u toaletu obiteljske kuće i fizički napao. Lijevom rukom uhvatio ju je za vrat i gušio, što je istu uznemirilo te povrijedilo njezino dostojanstvo", navodi policija u svom optužnom prijedlogu o događaju iz srpnja ove godine.

Dodaju kako postoje dokazi koji potvrđuju tu sumnju te traže da se provede protiv njega prekršajni postupak, da mu se odredi i produlji mjera zabrane prilaska i održavanja veze sa suprugom.

Traže i da se kazni s 260 eura za to nasilje u obitelji.

Inače, nakon što je policija reagirala na nasilje, bivši Slavenaš morao je provesti određeno vrijeme u pritvoru kako bi se otrijeznio, a pušten je idućeg dana u jutarnjim satima. Istog dana mu je određena i zabrana približavanja, ali u trajanju od samo osam dana.

Zbog zaštite moguće žrtve, njihov identitet nećemo otkrivati, navodi Glas Podravine.

Kontakti za prijavu nasilja i podršku žrtvama nasilja

POLICIJA: 122

SOS telefon za žrtve nasilja u FBiH: 1264

SOS telefon za žrtve nasilja u RS: 1265

Plavi telefon: 080 05 03 05

Kopirati
Drag cursor here to close