Lišen slobode

Bileća: Pucao iz automatske puške na policijske službenike

Vijesti / Crna Kronika | 04. 03. 2016. u 13:38 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedinica za podršku Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinje lišila je slobode Bilećanina čiji su inicijali A.T. koji je iz automatske puške pucao na policiju u Bileći nakon što su ga pokušali spriječiti da počini obiteljsko nasilje, priopćeno je iz CJB Trebinje.

U priopćenju se navodi da su prilikom izlaska na lice mjesta, po zaprimljenoj prijavi da je došlo do verbalnog nasilja u obitelji, policijski službenici primijetili da se osoba A.T. udaljava od kuće, upućujući prijetnje po život policijskim službenicima, kao i članovima njegove obitelji.

"Nakon izvjesnog vremena, osoba A.T. je pucalo iz automatske puške u smjeru putničkog motornog vozila iza kojeg su bili policijski službenici. Na policijsko naređenje da odbaci oružje, A.T. se oglušio i pobjegao u šumu", ističu u Centru.

Na lice mjesta odmah su izašli i pripadnici Jedinice za podršku Trebinje koji su lišili slobode osobu A.T. nakon što se dobrovoljno predao.

U tijeku je očevid i dokumentiranje kaznenih djela 'Izazivanje opće opasnosti', 'Napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti' i 'Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija', prenosi Srna.

Prema neslužbenim saznanjima, 22-godišnji A.T. je prijetio ocu.

Kopirati
Drag cursor here to close