Dobro organizirani

Bijeljina-Srbija: Uhićeni napadači na policiju

Vijesti / Crna Kronika | 26. 02. 2016. u 20:04 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon opsežne akcije pet osoba uhićeno je u Srbiji i u Bijeljini u vezi sa razbojništvom na Ozrenu i pucnjavom na policiju kod Lukavca.

Na području Bijeljine uhićena je osoba čiji su inicijali N.K., dok su osobe S.M., Z.M., I.I. i V.T. lišeni slobode na području Srbije, priopćeno je iz bijeljinskog Centra javne bezbjednosti (CJB).

U priopćenju se navodi da je uhićena organizirana kriminalna grupa na teritoriji Republike Srpske i Srbije, a uz veliku pomoć i suradnju Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Srbije i Policijske uprave Šabac.

U zajedničkoj akciji sudjelovali su pripadnici Specijalne jedinice policije MUP-a Republike Srpske, pripadnici bijeljinskog i dobojskog CJB, MUP-a Tuzlanske županije i Granične policije, uz zračnu podršku Helikopterskog servisa MUP-a Srpske.

Organizirana kriminalna grupa je u proteklom periodu na području Republike Srpske i Federacije BiH izvršila više teških kaznenih djela, a za njima je bio raspisan veći broj međunarodnih i centralnih tjeralica, navodi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close