U glavu

Bihać: Nevjenčanu suprugu pokušao ubiti sjekirom

Povrijeđena žena policajcima je ispičala da ju je, neposredno prije nego će doći u Dom zdravlja, povrijedio njen nevjenčani suprug.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 08. 2019. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pedesetjednogodišnji muškarac iz Bihaća u subotu kasno poslijepodne sjekirom je teško povrijedio svoju 38-godišnju nevjenčanu suprugu, a ovo kazneno djelo ocijenjeno je kao pokušaj ubojstva.

Kako je za "Faktor" potvrdio Ale Šiljdedić, glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije, zaposlenici Doma zdravlja Bihać policiji su oko 19 sati prijavili kako je na obradu zaprimljena žena s ozljedama glave.

"Ona je upućena u Županijsku bolnicu u Bihaću, gdje je zadržana na daljem liječenju zbog teških tjelesnih ozljeda koje je zadobila", rekao je Šiljdedić.

Povrijeđena žena policajcima je ispičala da ju je, neposredno prije nego će doći u Dom zdravlja, povrijedio njen nevjenčani suprug, prenose Nezavisne.

Oni su se, kako je rekla, posvađali u dvorištu njegove kuće, gdje je on nakon verbalne prepirke nasrnuo na nju i fizički je napao, te udario u glavu sjekirom koju je držao u ruci.

"Policajci su izašli na mjesto događaja i uhitili osumnjičenog, te je u tijeku njegova kriminalistička obrada. Uzevši u obzir težinu ozljeda koje je žena zadovila, tužitelj je ovo kazneno djelo ocijenio kao pokušaj ubojstva", naglasio je sugovornik "Faktora".

Kopirati
Drag cursor here to close