ubila ga viagra

BiH: Popio viagru, pa umro vodeći ljubav sa susjedom

Vijesti / Crna Kronika | 22. 05. 2016. u 08:48 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umirovljenik F. G. (68) iz Novoselije kod Banje Luke umro je tijekom seksualnog odnosa sa susjedom S. D. (75), a uzrok smrti bio je srčani udar za koji se vjeruje da je bio posljedica konzumiranja 'viagre', tablete za potenciju.

Smrt ovog Banjalučanina danima je top tema svih razgovora u Novoseliji kako zbog bizarne smrti tako i zbog činjenice da je njegova ljubavnica pokušala prikriti kako je on umro.

Ona je, naime, tijelo F. G. odvukla do zida koji njeno dvorište odvaja od Vrbasa i prijavila da ga je pronašla mrtvog. To je pokrenulo opsežnu policijsku istragu, tijekom koje je razotkriveno upravo ono što je S. D. pokušala sakriti.

"Tijelo je pronađeno u dvorištu njene kuće, i to pored zida koji dvorište odvaja od Vrbasa. Vjerojatno je pokušala tijelo gurnuti u rijeku, ali nije ga uspjela prenijeti preko zidića. Umjesto toga, osmislila je priču da je njen susjed vjerojatno tu došao da peca ribu i da je tom prilikom umro", pojašnjava izvor blizak istrazi.

On kaže da ta priča "nije pila vodu", jer su istražitelji na glavi F. D. uočili ozljede, pa su zatražili obdukciju. Sve se još dodatno iskompliciralo nakon što su patolozi utvrdili da je starac imao i lom vratne kičme, što je potencijalno moglo biti i uzrok smrti, pa je S. D. privedena.

Ispostavilo se da su ozljede nastale nakon smrti i starica je na kraju priznala da je pomjerala tijelo pokušavajući prikriti da je F. D. umro od srca dok je s njom vodio ljubav.

"Istragom je utvrđeno da je F. D. umro u subotu, 14. svibnja, dok je s njom vodio ljubav. Nju je zbog toga uhvatila panika i ništa nije željela prijaviti policiji. Više od 24 sata tijelo je držala u kući i u nedjelju navečer ga je obukla i odvukla do zida u dvorištu", tvrdi izvor iz policije.

Mještani Novoselije kažu da je S. D. vitalna žena i da za svoje godine izgleda odlično. Živi na relaciji Švedska - Banja Luka, a nakon svega što se dogodilo, sklonila se kod sestre u Visoko, objavio je 'Dnevni avaz'.

Kopirati
Drag cursor here to close