Tuga u Laktašima

Laktaši: Nakon što je ismijavan na razgovoru za posao, mladić izvršio samoubojstvo

Ovaj slučaj šokirao je banjalučku regiju i cijelu BiH. Građani poručuju da je pređena crvena linija i da se mora utvrditi pozadina tragedije.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 10. 2022. u 18:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladen Dulić iz Laktaša, koji je ismijavan i sniman kamerom tijekom prijavljivanja na posao, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama, oduzeo je sebi život.

Motiv samoubojstva nije poznat, ali šokirani korisnici društvenih mreža zahtijevaju da se ovaj slučaj u potpunosti istraži.

Sudeći po komentarima koji ljudi ostavljaju, mladić je na jednoj benzinskoj crpki tražio posao gdje je ismijan.

Ovaj slučaj šokirao je banjalučku regiju i cijelu BiH. Građani poručuju da je pređena crvena linija i da se mora utvrditi pozadina tragedije.

"Velika tuga za porodicu, počivaj u miru dobri dječače. I sramota za čitave Laktaše i za sve ljude koji su se mogli ismijavati ovom nedužnom djetetu koje se pokušavalo boriti u ovoj propaloj državi", glasi jedan od komentara.

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili su za Nezavisne novine da je Policijskoj stanici Laktaši prijavljeno samoubojstvo na području ovog grada, te da su policajci poduzeli mjere i radnje iz njihove nadležnosti.

"O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka”, rekla je Milana Stojanović, glasnogovornica PU Banja Luka.

Mladića je, kako piše Srpskainfo, pronašao otac nakon što se vratio s posla.

Otac se biciklom vratio kući i vidio da su vrata od pušnice otvorena, ali u prvi mah nije posumnjao ništa. Ubrzo je primijetio da su ispred pušnice prevrnute ljestve i tada je uslijedio šok.

Mladić je s roditeljima živio u obiteljskoj kući u Laktašima.

Kopirati
Drag cursor here to close