Stravičan slučaj u Zenici

Nitko već danima ne želi iznijeti beživotno tijelo muškarca iz stana

Ovo nije prvi put da se događa ovakav slučaj odnosno da mrtvo tijelo stoji u stanu.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 01. 2022. u 15:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Klix.ba / Beživotno tijelo muškarca danima u stanu

Beživotno tijelo muškarca danima se nalazi u jednom stanu u zeničkom neboderu u ulici Jalijski put, potvrđeno je za Klix.ba u Operativnom centru MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

"Uviđaj je završen, a mrtvozornik je konstatirao prirodnu smrt, dakle nema tragova nasilja. Policija je uradila svoj dio posla. S obzirom na problem da tijelo nema ko preuzeti, sada je stan zapečaćen, a tijelo se nalazi unutra", rekao je dežurni operativac.

Ovo nije prvi put da se događa ovakav slučaj odnosno da mrtvo tijelo stoji u stanu.

Stanari ove zgrade su kazali da je tijelo u stanu već nekoliko dana, ali da ga nitko ne želi odnijeti jer preminuli muškarac nema nikoga od bliže rodbine, a nadležni se za sada ograđuju odnosno proglašavaju "nenadležnim".

"U ulici Jalijski put u prizemlju solitera, već danima u stanu je beživotno tijelo koje nitko ne želi da iznese iz stana jer preminuli gospodin nema nasljednika", navode čitatelji portala Klix.ba iz Zenice.

Kazali su nam da su obavijestili policiju i druge ustanove, ali da se svi ograđuju jer navodno "osoba nije socijalni slučaj".

Predstavnik Kućnog savjeta Adnan Salkanović rekao je za lokalni portal Zenicablog da je policija došla na poziv stanara i pronašla beživotno tijelo u fazi početka raspadanja.

"Osoba je više dana mrtva, ali grijanje u stanu je bilo isključeno, stan je vrlo hladan, a osoba nije kontaktirala ni sa kim. Žena koja ga je htjela posjetiti i odnijeti mu nešto hrane, pronašla ga je mrtvog. Policija je cijeli dan bila ovdje, kontaktirala sve nadležne institucije, te se navodno 'svi ograđuju, jer umrli nije socijalni slučaj, a nema nasljednika'", kaže Salkanović.

Uz ovu informaciju stanari su medijima dostavili i fotografije zapečaćenog stana te poruku kako su dobili savjet da o svemu obavijeste medije kako se sve što prije riješilo sa nadležnim ustanovama.

Preminuli je imao 62. godine i živio je sam, a susjedi nisu imali nikakvih žalbi na gospodina.

Kopirati
Drag cursor here to close