Pilot

Bez vozačke, s lažnim tablicama i dugom od preko 55.000 KM

Vijesti / Crna Kronika | 27. 02. 2024. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske stanice Bugojno su u nedjelju, 25. veljače, oko 23.40 sati u mjestu Vrbanja, općina Bugojno, izvršili kontrolu vozača E.O. rođenog 1988. godine iz Bosanske Krupe koji je upravljao vozilom marke Peugeot, te je tom prilikom utvrđeno da ne posjeduje važeću vozačku dozvolu, dok registarske oznake ne odgovaraju navedenom vozilu.

Provjerom je utvrđeno da je E.O. višestruki povratnik u činjenju prometnih prekršaja za koje ima neplaćenih novčanih kazni u iznosu od čak 55.264,60 KM, zbog čega mu je predmetno vozilo oduzeto, priopćeno je iz MUP-a SBK.

Istog dana, oko 22.45 sati, policijski službenici PS Travnik su u mjestu Turbe izvršili kontrolu vozača M.R. rođenog 1977. godine iz Travnika, koji je upravljao vozilom marke Chevrolet. Tom prilikom je utvrđeno da je navedenom vozaču već oduzeta vozačka dozvola, te da je višestruki povratnik u činjenju prometnih prekršaja, za koje ima neplaćenih novčanih kazni u iznosu od 2.646,4 KM, priopćeno je iz MUP-a SBK-a.

Zbog toga je i njemu predmetno vozilo oduzeto, a iz MUP-a ističu da je ovom vozaču u proteklih sedam dana oduzeto još jedno vozilo zbog neplaćenih novčanih kazni.

Priopćeno je i kako su službenici policije tijekom 2023. godine oduzeli 124 vozila višestrukim povratnicima zbog neplaćenih novčanih kazni, dok je od strane nadležnih sudova vraćeno 68 takvih vozila.

Kopirati
Drag cursor here to close