Stigli prekasno

Beograd: Troje djece poginulo u požaru

Vijesti / Crna Kronika | 26. 09. 2014. u 07:07 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Troje djece, starosti pet, sedam i devet godina, smrtno je stradalo u požaru noćas, nešto poslije 1 sat, nedaleko od naselja "Dr Ivan Ribar" na Novom Beogradu. Do požara je došlo u romskom naselju i izgorjela je baraka do 20 kvadratnih metara koja je sagrađena od kartona i drvenih dasaka, rekao je načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević.

On je dodao da su na mjesto događaja stigla dva vozila sa osam vatrogasaca, ali da je "već sve bilo završeno s obzirom na gradnju same barake".

Prema riječima očevidaca sve se brzo odigralo. Kako kažu, za nekoliko minuta je plamen progutao baraku u kojoj su bila stradala djeca. Pored izgorjele barake, samo metar dalje, nalazi se još jedna baraka u kojoj je u trenutku požara bilo nekoliko odraslih i petoro djece, javlja RTS.

Milošević je objasnio da je riječ o dijelu iza naselja "Dr Ivan Ribar" u smjeru rijeke Galovica, uzvodno uz Savu. Nadležni organi obavljaju očevid, a nakon obdukcije bit će utvrđena starost i spol djece, najavio je Milošević.

Izgorjela su tri djeteta starosti pet, sedam i devet godina, izjavila je Tanjugu glasnogovornik Hitne pomoći Nada Macura. Uzrok požara znat će se nakon završetka istrage.

Kopirati
Drag cursor here to close