Akcija tužiteljstva

Banja Luka: Uhitili pljačkaše s drogom i oružjem pa ih pustili

Vijesti / Crna Kronika | 30. 12. 2016. u 12:16 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je tijekom akcije 'Istok' na području grada Banja Luka pronašla oružje, streljivo i drogu, te uhitila tri osobe, rečeno je danas Srni u Centru javne bezbjednosti (CJB) Banja Luka.

Nakon kriminalističke obrade, a uz suglasnost dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, osumnjičeni su pušteni na slobodu.

Glasnogovornica CJB Banja Luka Marija Markanović rekla je Srni da su na području banjalučkih naselja Lazarevo i Obilićevo u srijedu, 28. prosinca, uhićeni muškarci iz Banja Luke čiji su inicijali B.K. (26), G.M. (32) i S.M. (25) zbog sumnje da su na području ovog grada počinili više teških krađa i krađa.

Markanović je istaknula da je policija, po naredbi Osnovnog suda Banja Luka, a pod nadzorom nadležnog Okružnog javnog tužiteljstva, izvršila pretres objekata koje koriste osumnjičene osobe, i pronašla 95 pakiranja marihuane ukupne težine oko 280 grama, poluautomatsku pušku, pištolj i razne vrsta streljiva, kao i ostale predmete koji se mogu dovesti u vezu sa kaznenim djelima.

Protiv njih slijedi izvještaj nadležnom tužiteljstvu za počinjeno kazneno djelo 'Krađa' i 'Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga', kao i za 'Nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija'.

Kopirati
Drag cursor here to close