Incident

Banja Luka: Pucnjava u kafiću, ranjene dvije osobe

Vijesti / Crna Kronika | 27. 12. 2015. u 14:05 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija traga za napadačem koji je noćas u jednom ugostiteljskom objektu u Banja Luci iz pištolja ranio osobe čiji su inicijali O.V. (35) i S.P. (24) iz Banja Luke.

Pucnjava se dogodila pola sata iz ponoći u Ulici Vase Glušca, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banja Luka.

Ozlijeđeni su odmah prevezeni u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci, gdje im je ukazana liječnička pomoć, prenosi Srna.

Policija je izvršila očevid i o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužiteljstvo. Kako prenose 'Nezavisne novine' ranjeni su Ognjen Vuković i Stefan Pavlović. Vuković je ranjen u lijevu natkoljenicu, dok je Pavlović ranjen u lijevu potkoljenicu.

Policija traga za radnikom osiguranja koji je noćas u ugostiteljskom objektu u Ulici Vase Glušca u Banja Luci, ranio dvojicu Banjalučana, saznaju 'Nezavisne'.

Ovaj incident je Operativnom dežurstvu CJB Banja Luka prijavljen sinoć oko 0:30 sati, nakon čega su obje osobe hospitalizirana u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

"Na licu mjesta izvršen je očevid i izuzeti su predmeti i tragovi koji će poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku. Obaviješten je dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka", priopćila je Marija Markanović, glasnogovornik CJB Banja Luka.

Kopirati
Drag cursor here to close