MUP RS

Bahati vozač Audija: Odbio alkotest, pa napao policajca

Tijekom proteklih šest mjeseci tekuće godine, Policijska uprava Zvornik je evidentirala tri kaznena djela 'Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti'.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 07. 2020. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske stanice Milići, lišili su slobode lice inicijala A.S. iz Milića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo kazneno djelo 'Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti', priopćeno je u ponedjeljak iz MUP-a RS-a.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Milići su, prilikom obavljanja poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, 24. srpnja oko 23,50 sati, zaustavili i kontrolirali putnički automobil marke 'Audi', kojim je upravljao A.S. iz Milića.

Nakon što je, navode, odbio da se podvrgne kontroli prisustva alkohola u organizmu, A.S. je fizički napao policijskog službenika, ali je brzo spriječen u daljem činjenju nedozvoljenih radnji i lišen slobode. Policijski službenik tom prilikom nije zadobio tjelesne ozljede.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Istočnom Sarajevu. Policijski službenici nastavljaju sa poduzimanjem daljih mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentiranja predmeta, nakon čega će nadležnom tužiteljstvu biti podnesen izvještaj za kazneno djelo 'Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti'.

Tijekom proteklih šest mjeseci tekuće godine, Policijska uprava Zvornik je evidentirala tri kaznena djela 'Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti'.

Policijska uprava Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

Kopirati
Drag cursor here to close