Na putu Mostar-Široki

Automobilom sletio s ceste, udario u zid i prevrnuo se

Vijesti / Crna Kronika | 07. 01. 2013. u 13:39 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnom putu M-6.1 između Mostara i Širokog Brijega tijekom prijepodnevnih sati dogodila se prometna nesreća sa znatnom materijalnom štetom.

Kako se iz PU Široki Brijeg doznaje ova prometna nesreća je prijavljena u 09:50 sati, a dogodila se u mjestu Knešpolje, općina Široki Brijeg. U spomenutoj nezgodi sudjelovao je vozač sa putničkim automobilom Golf 4, registarskih oznaka BiH.

Za upravljačem automobila je bila muška osoba R.Z. (1976.) iz Širokog Brijega koji se kretao iz smjera Mostara. U jednom od zavoja vozač je iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad upravljačem automobila, sletio je s kolnika i udario u betonski zid okućnice stambenog objekta.

R.Z. je ukazana liječnička pomoć, te je zadobio ozljede neutvrđenog stupnja. Također, puhanjem u dreger kod vozača je izmjereno 0,0 promila alkohola u dahu, a uzet mu je i uzorak krvi koji je poslan na analizu. Do uklanjanja vozila sa kolnika promet se odvijao naizmjeničnim propuštanjem vozila. Očevid su na mjestu nezgode obavili službenici PU Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close