U Vrbas

Auto sa tri osobe sletio u rijeku, pronađeno jedno tijelo

Vijesti / Crna Kronika | 21. 05. 2017. u 23:26 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crveni Renault Clio koji je u nedjelju sletio s magistralne ceste M-16 u rijeku Vrbas, u blizini tunela Barevo 3, u općini Jajce, izvučen je iz vode oko 18 sati. U vozilu je bilo tijelo jedne osobe. Automobil je sletio u vodu oko 12:30 sati

"Danas smo oko 12 i 40 sati dobili prijavu u Policijsku postaju Jajce da je došlo do slijetanja vozila u rijeku Vrbas, otišli smo na lice mjesta i potvrdili navode prijave", reko je za 'Dnevni avaz' Bare Pršlja, načelnik PU Jajce. U vozilu se nalazile tri muške osobe.

"Prema dobivenim informacijama očevidaca u vozilu marke Renault Clio nalazili su se tri muške osobe bh. registarskih oznaka s područja Sarajeva. Trenutno utvrđujemo identitet da bi mogli reći nešto više o tome", ističe Pršlja.

Ronioci nisu mogli roniti jer je zbog padalina voda jako mutna, pa će u ponedjeljak ujutro nastaviti s potragom. Prema riječima očevidaca Clio se kretao velikom brzinom koju nije prilagodio uvjetima na cesti.

"Izvučeno je jedno tijelo, radi se o mlađoj muškoj osobi čiji će identitet biti naknadno utvrđen. Tijelo se nalazilo na suvozačevom mjestu i prema nekim saznanjima u automobilu je bilo još osoba, ali u to nismo sigurni", rekao je za Klix glasnogovornik MUP-a SBŽ Rusmir Prohan.

Dodao je da je su ronioci iz MUP-a ZDŽ, članovi rafting klubova iz Jajca i Donjeg Vakufa, kao i pripadnici Jedinice za podršku SBŽ pretraživali tri km rijeke, ali nisu pronašli druga tijela.

Kopirati
Drag cursor here to close