Oduzet

Audi ukraden u Italiji, zaplijenjen na ulasku u BiH

Vijesti / Crna Kronika | 01. 06. 2016. u 12:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Postrojbe granične policije Bijeljina 31.5.2016. godine na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača su spriječili pokušaj ulaska osobe ukradenim vozilom Audi A4, nacionalnih oznaka Republike Srbije. Prilikom granične kontrole su uočili prepravke broja šasije.

Utvrđeno je da je Audi ukraden u Italiji i da je Interpol raspisao potragu za njim. Vozilom je upravljao G. D. (1965.), državljanin Srbije. Prema nalogu tužitelja Okružnog tužiteljstva Bijeljina, privremeno je oduzeto vozilo i predato službenicima Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Službenici Postrojbe granične policije Orašje 1.6.2016. godine slobode su lišili A. B. (1980.), državljanina BiH, jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Živinice zbog kaznenog djela 'Prijevara'. Kontroliran je na MGP Orašje pri ulasku u BiH i bit će predat Sudskoj policiji Odžak.

Na MGP Gradina pripadnici PGP Gradiška prilikom ulaska u BiH 31.5.2016. godine lišili su slobode državljanina BiH O. M. (1963.). Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuju osnovni sudovi Banja Luka i Teslić zbog kaznenih djela 'Krađa' i Osnovni sud Mrkonjić Grad zbog kaznenog djela 'Prikrivanje'. Predat je službenicima Sudske policije Gradiška, navedeno je u priopćenju iz Službe za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close