Gladni vozači

Apel iz Potoka: Ne možemo sigurno izaći na M17

Mještani sjevernog mostarskog naselja Potoci imaju problem prilikom uključivanja vozilima na glavnu prometnicu M17 koja prolazi kroz ovo mjesto.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 02. 2022. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mještani sjevernog mostarskog naselja Potoci imaju problem prilikom uključivanja vozilima na glavnu prometnicu M17 koja prolazi kroz ovo mjesto.

Kako nam piše čitatelj iz Potoka, problem nastaje ''zbog nesavjesnih vozača koji nam svakodnevno ugrožavaju život, nas i naše djece''.

''Na raskrsnici u centru Potoka nalazi se Pekara Radar gdje ljudi dolaze kupiti pekarske proizvode, prilikom čega krajnje nesavjesno parkiraju svoje automobile te čine nepreglednim izlaz na magistralu M17'', piše čitatelj.

Dodaje kako se na ovakav način svakodnevno ugrožava sigurnost sudionika u prometu.

''Ako se ništa ne uradi, pitanje je dana kad će se dogoditi neka nezgoda. Pogledajte slike i sami procijenite situaciju koja nam se dešavaju iz dana u dan. Molim vas objavite ovu zamolbu, samim time možda će se spasit nečiji život'', stoji na kraju apela.

Brzina je na ovome dijelu prometnice M17 ograničena na 40 km/h. Nedaleko se nalaze i dva pješačka prijelaza, policijska postaja, razne uslužne radnje, kafići i prodavaonice, tako da većina vozača poštuje ograničenje brzine i do sada nije bilo težih prometnih nesreća.

Ipak, primjetan je i broj nesavjesnih vozača koji ne poštujući ograničenje brzine vozeći se prometnicom M17 ugrožavaju sigurnost sudionika u prometu.

Kopirati
Drag cursor here to close