Tragom serijskog ubojice

Američka policija u Indijani pronašla tijela sedam ubijenih žena

Vijesti / Crna Kronika | 21. 10. 2014. u 06:34 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka policija u saveznoj državi Indiani je tragom izjava osumnjičenog serijskog ubojice na četiri lokacije u gradovima Hammondu i Garyu pronašla tijela sedam ubijenih žena, prenosi Anadolu Agency (AA).

Policija je u petak navečer uhitila četrdesettrogodišnjeg Darrena Vanna, a direktor policije John Doughty je na konferenciji za novinare kazao da je osumnjičeni dao informacije koje su policiju dovele do lokacija tijela žrtava.

Tijelo jedne žene pronađeno je u jednom hotelu u Hammondu, tri tijela u napuštenoj kući i preostala tri tijela u napuštenim objektima na drugim lokacijama.

Načelnik Garya Karen Freeman Wilson je izjavio da su nadležni organi došli do novih saznanja i da postoji sumnja da se još nekoliko tijela žrtava nalazi i u drugim mjestima sjeverozapadno od grada.

Do sada su identificirana dva tijela, a riječ je o devetnaestogodišnjoj djevojci Afrike Hardy i tridesetpetogodišnjoj Anithi Jones koja se od 08. listopada vodi kao nestala.
Policijski izvori javljaju da je u procesu traženja tijela ubijenih žena informacije davao i jedan osumnjičeni koji je priveden u Teksasu.

Osumnjičeni Vann se tereti za odgovornost za ubojstvo jedne od pronađenih žrtava, dok se za druge slučajeve vodi istraga.

Kopirati
Drag cursor here to close