Uhićena obojica

Alkoholizirani Livnjaci fizički nasrnuli na policajce

Tijekom intervencije ispred ugostiteljskog objekta policijskog službenika PP Livno verbalno je napao 28-godišnji A.K. iz Livna, da bi u jednom trenutku policajca fizički napao i 38-godišnji A.M.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 01. 2022. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djelatnici PU Livno u petak su podnijeli izvješće Županijskom tužiteljstvu u Livnu protiv 38-godišnjeg A.M. iz Livna zbog napada na policijske službenike.

Kako navode iz MUP-a Hercegbosanske županije, u četvrtak u ranim jutarnjim satima djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da u ugostiteljskom objektu "Colt" na Trgu kralja Tomislava u Livnu, svira preglasna glazba. 

Dolaskom na mjesto događaja, djelatnici policijske postaje obavljaju razgovor s vlasnikom ugostiteljskog objekta koji odbija svaki vid suradnje, te vrijeđa djelatnike PP Livno. Potom je pozvan u PP Livno gdje je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola, nakon čega je uhićen.

Tijekom intervencije ispred ugostiteljskog objekta policijskog službenika PP Livno verbalno je napao 28-godišnji A.K. iz Livna, da bi u jednom trenutku policajca fizički napao i 38-godišnji A.M.

Policijski službenici su obojicu sproveli u PP Livno gdje je utvrđeno da su pod utjecajem alkohola, nakon čega su i oni uhićeni. 

Tijekom dana je provedena kriminalistička obrada te je A.M. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ’napad na ovlaštenu službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti’ predan Županijskom tužiteljstvu u Livnu na daljnje postupanje.

Vlasniku ugostiteljskog objekta 22-godišnjem S.K. iz Livna i A.K. uručeni su prekršajni nalozi zbog ometanje ili omalovažavanje tijela vlasti prilikom obavljanja službenih radnji.

Kopirati
Drag cursor here to close