Racija

Akcija u Mostaru i Čapljini - Uhićeni u klubovima prodavali kokain, amfetamin i marihuanu

Racija je izvršena s naglaskom na sprečavanje neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 01. 2024. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru su uhićene dvije osobe, a u Čapljini jedna u velikoj policijskoj akciji koja je organizirana u noći sa subote na nedjelju.

Kako je objavljeno na stranicama Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije djelatnici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ su u noći s 13. na 14. siječanj 2024. godine uz potporu policijskih djelatnika MUP-a Hercegbosanske-županije i MUP-a Zapadno-hercegovačke županije su na području grada Mostara i Čapljine izvršili racije u dva ugostiteljska objekta.

Racija je kako navode, izvršena s naglaskom na sprečavanje neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

''U Mostaru su slobode lišene dvije osobe kod kojih je, prigodom pretresa, pronađena i privremeno oduzeta neutvrđena količina NN bijele tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, novac i mobitel te kutija kreme NIVEA od 30 ml sa nepoznatim sadržajem. Osoba lišena slobode je izjavila da se radi o opojnoj drogi amfetamin'', navodi se na stranicama MUP-a.

U Čapljini je jedna osoba lišena slobode, kako navode, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ''Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojne droge''. Kod te osobe je  pretresom pronađena i izuzeta neutvrđena količina biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

O svemu je upoznat tužitelj te su poduzete sve potrebne mjere i radnje.

Kopirati
Drag cursor here to close