Dilanje drogama

Akcija 'Brava': Privedene još dvije osobe

Vijesti / Crna Kronika | 30. 07. 2013. u 12:38 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nastavku aktivnostu po predmetu kodnog naziva 'Brava', pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), 29.07.2013. godine, lišili slobode još dvije osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile kazneno djelo iz člana 238. stav (2) KZ FBiH 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'.

U jučerašnjoj akciji osobe lišene slobode privedene su u službene prostorije Državne agencije za istrage i zaštitu u Regionalni ured Tuzla, gdje je nad njima izvršena kriminalističko - tehnička obrada, nakon čega su predate Županijskom tužiteljstvu Tuzlanske županije na dalje postupanje.

Pretresom terena na području općine Lukavac pripadnici SIPA-e pronašli su jučer oko pola kilograma materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin.

Osobe lišene slobode u akciji 'Brava' dovode se u vezu i sa 2 kg opojne droge heroin, koju su u prethodnom razdoblju zaplijenili pripadnici MUP-a Tuzlanske županije. Aktivnosti na ovom predmetu se nastavljaju, a o novim rezultatima javnost će biti naknadno informirana, navodi se iz SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close