Potraga

Ukrali auto u Hadžićima, pa kod Kiseljaka na benzinskoj ukrali cigarete, sef, novac ...

Razbojnici su ukrali automobil na području Hadžića, a potom su opustošili benzinsku crpku kod Kiseljaka.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 10. 2017. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak 9.10. oko 4:10 sati u Policijsku postaju Kiseljak prijavljena je provala u benzinsku crpku koja se nalazi u mjestu Lepenica, općina Kiseljak.

Na lice mjesta je upućena patrola policije, a nakon obavljenog očevida utvrđeno je da je tom prilikom ukraden veći iznos novca, zatim veća količina cigareta i metalni sef u kojem se nalazio neutvrđen iznos novca. Policijski službenici su odmah pristupili opsežnoj pretrazi terena u cilju pronalaska izvršitelja navedenog kaznenog djela.

Oko 13 sati u mjestu Kulešije, općina Kiseljak službenici PP Kiseljak pronašli su napušteno vozilo marke Golf II. Nakon izvršenog pregleda vozila pronađeni su tragovi koji navedeno vozilo povezuju sa izvršenjem navedenog kaznenog djela, a u neposrednoj blizini vozila pronađen je ukradeni sef koji je bio oštećen i iz kojeg je izvađen novac, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Nakon izvršene provjere, utvrđeno je da je navedeno vozilo 7.10.2017. godine ukradeno na području općine Hadžići. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave i PP Kiseljak koji po nalogu dežurnog tužitelja intenzivno rade na rasvjetljavanju navedenog kaznenog djela.

Kopirati
Drag cursor here to close