Akcija policije

Uhićen 24-godišnjak zbog pokušaja ubojstva vođe navijača crnogorske reprezentacije

Ristić je uhićen u privatnom apartmanu koji je iznajmila treća osoba, nakon Zečevićevog ranjavanja, kako su kazali iz policije, bio je u bjekstvu.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 04. 2018. u 20:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je u nedjelju pola sata iza ponoći uhitila Nikšićanina Marka Ristića (24) zbog sumnje da je 25. travnja pucao u sugrađanina Pavla Zečevića (32), koji je vođa navijača reprezentacije Crne Gore.

Zbog ranjavanja Zečevića iste večeri kada se pucnjava dogodila uhićen je i Željko Jovanović (35) kome se na teret stavlja isto kazneno djelo kao i Ristiću – ubojstvo u pokušaju. Njemu je nakon saslušanja sudac odredio pritvor.

Ristić je uhićen u privatnom apartmanu koji je iznajmila treća osoba, nakon Zečevićevog ranjavanja, kako su kazali iz policije, bio je u bjekstvu. On je uz kaznenu prijavu sproveden Višem tužitelju u Podgorici na dalju nadležnost.

Zečević je u pucnjavi, koja se dogodila u ulici Baja Pivljanina u Nikšiću ranjen u ruku i nije životno ugrožen. Nakon ukazane pomoći, još uvijek se nalazi na odjelu ortopedije, piše portal vijesti.me.

Kopirati
Drag cursor here to close