Aerodrom Sarajevo

Uhićen zbog više krivičnih djela i zatvorske kazne

Prilikom ulaska u našu zemlju na prijelazu Šepak, 7. siječnja 2020., lišen je slobode A.V. (1991.) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 01. 2020. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Beograda, 6. siječnja 2020., pripadnici Granične policije BiH lišili su slobode S.S. (1992.). Provjerama je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Travniku zbog krivičnih djela 'Razbojništvo', 'Teška krađa', 'Krađa' te izdržavanja kazne zatvora. Državljanin BiH predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Službenici Postrojbe granične policije Gradiška, 7. siječnja 2020. godine, lišili su slobode Z.B. (1976.), državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud u Mrkonjić Gradu zbog krivičnog djela 'Nasilje u obitelji ili obiteljskoj zajednici'. Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška.

Također, dan ranije, 6. siječnja 2020., na istom prijelazu lišena je slobode državljanka BiH i Republike Srbije A.B. (1989.). Ustanovljeno je da je potražuje Osnovni sud u Prijedoru zbog krivičnog djela 'Pronevjera'. Z.B. i A.B. predati su službenicima Sudske policije Banja Luka.

Prilikom ulaska u našu zemlju na prijelazu Šepak, 7. siječnja 2020., lišen je slobode A.V. (1991.) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora. Službenici PGP Zvornik, državljanina BiH i Srbije predali su službenicima Sudske policije Bijeljina, navedeno je u priopćenju iz Ureda za informiranje Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close