Utjecaj na svjedoke

Uhićen uposlenik gradske uprave

Prema dostupnim informacijama, Toromanović se sumnjiči da je putem anonimnih prijava pokušavao utjecati na svjedoke u slučaju 'Emdžad Galijašević i ostali'.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 11. 2017. u 00:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uposlenik Gradske uprave Bihać i bivši savjetnik nekadašnjeg gradonačelnika Emdžada Galijaševića, Smail Toromanović uhićen je zbog sumnje da je utjecao na svjedoke.

Glasnogovornica bihaćkog Županijskog tužiteljstva Asima Husić-Kurjaković kazala je da je došlo do uhićenja zbog kaznenog djela 'Utjecaj na svjedoke'.

"Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije lišili su slobode osobu S.T. zbog utjecaja na svjedoke u predmetu ovog tužiteljstva koji se vodi protiv osumnjičenog E.G. i drugih zbog kaznenog djela primanje dara i drugih oblika koristi", rekla je ona.

Bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić potvrdio je da je uhićen Smail Toromanović, navodi BIRN. Prema dostupnim informacijama, Toromanović se sumnjiči da je putem anonimnih prijava pokušavao utjecati na svjedoke u slučaju 'Emdžad Galijašević i ostali'.

Toromanović će tijekom dana biti ispitan u Tužiteljstvu, koje će nakon toga predložiti mjere pritvora ili zabrane. Gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijašević uhićen je u ljeto prošle godine zbog sumnje da je primio mito.

Kopirati
Drag cursor here to close