Na granici

Uhićen u Gabeli zbog izdržavanja zatvorske kazne

Službenici PGP-a Orašje su tijekom ulaska u BiH na prijelazu Orašje, 15. listopada, lišili slobode dvojicu bh. državljana.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 10. 2019. u 22:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe Granične policije (PGP) Doljani, 16. listopada, lišili su slobode D. K. (1962.), državljanina BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Sud BiH radi izdržavanja kazne zatvora. Kontroliran je na izlasku iz BiH, na prijelazu Gabela, i bit će predan nadležnom tijelu.

Službenici PGP-a Orašje su tijekom ulaska u BiH na prijelazu Orašje, 15. listopada, lišili slobode dvojicu bh. državljana. S. DŽ. (1996.) je lišen slobode nakon što je utvrđeno da je za njim Policijska uprava Živinice raspisala potragu zbog teških kaznenih djela protiv sigurnosti javnog prometa.

Predan je službenicima Policijske uprave Živinice. H. M. (1996.) je lišen slobode jer ga potražuje Općinski sud u Kalesiji zbog kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'. Predan je službenicima Sudske policije Odžak, navedeno je u priopćenju iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close