Na Jahorini

Uhićen osumnjičeni za ubojstvo

Za osobom inicijala D.M. (1976.) iz Tuzle, koja je sinoć uhićena na lokalitetu Jahorine, bila je raspisana međunarodna tjeralica, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 01. 2018. u 15:29 Bljesak.info/Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Damir Mehić zvani Bibi, koji je osumnjičen da je 22. lipnja 2013. u centru Tuzle ubio Emira Džinića (bliski prijatelj Mirse Švicarca) i teško ranio Naila Hodžića, uhićen je u utorak navečer na Jahorini, potvrđeno je za 'Dnevni avaz'.

O ovom uhićenju na Jahorini informaciju su potvrdili i u Županijskom tužiteljstvu Tuzlanske županije.

"Uhićnje je izvršeno prema potjernici Županijskog suda Tuzla i MUP-a Tuzlanske županije. Do uhićenja je došlo zahvaljujući suradnji MUP-a RS i Federalne uprave policije. Uhićeni Mehić trenutno je na kriminalističkoj obradi u FUP-u Sarajevu i očekujemo da će tijekom dana biti predat Tužiteljstvu TŽ. Inače, Mehiću je već određen pritvor", kazao je Admir Arnautović, glasnogovornik Županijskog tužiteljstva TŽ, navodi 'Avaz'.

U akciji Federalne uprave policije tijekom jutra uhićeno je nekoliko osoba, saznaje Avaz. Riječ je o osobama koje su u proteklih nekoliko godina sudjelovale u pucnjavama i likvidacijama koje su potresle Tuzlu i Tuzlansku županiju.

Za osobom inicijala D.M. (1976.) iz Tuzle, koja je sinoć uhićena na lokalitetu Jahorine, bila je raspisana međunarodna tjeralica, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Uhićenje u hotelu 'Vučko', izvršili su pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske u suradnji s kolegama iz Federalne uprave policije, navodi Fena.

Nakon lišenja slobode, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, izvršen je pretres apartmana koji je D.M. koristio, te su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem kaznenih djela za koji se ova osoba sumnjiči.

Kopirati
Drag cursor here to close