Priznao

Uhićen nakon što je opljačkao i ozlijedio djevojku

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje navedeno krivičnog djela A.R. rođen 1993. godine
Vijesti / Crna Kronika | 13. 12. 2019. u 19:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Travnik u suradnji sa policijskim službenicima Policijske postaje Novi Travnik uspješno su rasvijetlili krivično djelo 'Razbojništvo', koje je počinjeno dana 29.11.2019. godine nad ženskom osobom u ulici Patriotske lige, općina Novi Travnik.

Prema prijavi, razbojništvo je izvršeno od strane nepoznate muške osobe, koja je fizički napala oštećenu i nanijela joj tjelesne ozljede, te otuđila torbicu u kojoj se nalazio novac od sportske kladionice u kojoj je zaposlena, mobitel, bankovna kartica i druge osobne stvari.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje navedeno krivičnog djela A.R. rođen 1993. godine iz Novog Travnika, koji je tijekom kriminalističke obrade u potpunosti priznao njegovo izvršenje. Na osnovu Naredbe Općinskog suda Travnik, izvršen je pretres prostorija koje koristi osumnjičeni, gdje su pronađeni predmeti koji potiču iz navedenog djela.

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, osumnjičeni je lišen slobode i protiv njega se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, navedeno je iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close