Bijača

Uhićen na osnovu tjeralice MUP-a HNŽ

Službenici PGP-a Kamensko slobode su lišili D. V. (1978.) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Bugojnu zbog kaznenih djela 'Teška krađa' i 'Oštećenje tuđe stvari'.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 11. 2017. u 00:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na MGP-u Bijača pri izlasku iz BiH 3.11.2017. slobode je lišen M. S. (1974.) jer je za njim MUP Hercegovačko-neretvanske županije raspisao tjeralicu radi izdržavanja kazne zatvora. Službenici PGP-a Doljani su predali državljanina BiH i RH pripadnicima Kazneno-popravnog zavoda Mostar.

Službenici PGP-a Trebinje 5.11.2017. slobode su lišili M. B. (1977.), državljanina BiH. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutrarnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo tjeralicu zbog kaznenog djela 'Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga'. Kontroliran je pri izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Klobuk i predat službenicima Policijske uprave Trebinje.

Dan ranije, 4.11.2017. prilikom izlaska iz BiH na MGP-u Gradiška slobode je lišen Z. K. (1956.) jer je ustanovljeno da je za njim MUP Republike Srpske raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela 'Razbojništvo'. Službenici PGP-a Gradiška državljanina BiH i Kraljevine Danske su predali pripadnicima Sudske policije Banja Luka.

Službenici PGP-a Kamensko slobode su lišili D. V. (1978.) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Bugojnu zbog kaznenih djela 'Teška krađa' i 'Oštećenje tuđe stvari'. Državljanin BiH i Republike Hrvatske je kontroliran 4.11.2017. pri ulasku u BiH na MGP-u Kamensko i predat službenicima Sudbene policije Hercegbosanske županije.

Pri ulasku u BiH na MGP-u Brod 4.11.2017. službenici PGP-a Brod slobode su lišili S. M. (1989.) jer je potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog kaznenog djela 'Krađa'. Državljanka RH je predata službenicima Sudske policije Doboj.

Kopirati
Drag cursor here to close