Granična policija

Uhićen na granici po tjeralici iz Mostara

10. siječnja 2020., službenici ove jedinice su pri ulasku u našu zemlju na prijelazu Rača lišili slobode E.H. (1976.). Ustanovljeno je da bh. državljanku potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog krivičnog djela 'Teška tjelesna ozljeda'.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 01. 2020. u 12:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

11. siječnja službenici Postrojbe Granične policije (PGP) Orašje lišili su slobode D.S. (1972.) prilikom ulaska u BiH na prijelazu Šamac. Utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Mostaru zbog krivičnog djela 'Teška krađa'. Državljanin Srbije predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Bosansko-podrinjskom kantonu.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, 10. siječnja 2020., pripadnici Granične policije BiH lišili su slobode K.H. (1988.), državljanina Azerbajdžana. Naime, graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Interpol Baku raspisao tjeralicu zbog krivičnog djela 'Prijevara'. Na MAS je stigao letom iz Istanbula. Predat je službenicima Sudske policije Suda BiH.

Službenici Postrojbe granične policije Bijeljina, 12. siječnja 2020. godine, lišili su slobode S.D. (1962.), državljanina Republike Srbije. Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Interpol Beč raspisao tjeralicu zbog krivičnog djela 'Teška krađa'. Kontroliran je na ulasku u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi.

Prethodno, 10. siječnja 2020., službenici ove jedinice su pri ulasku u našu zemlju na prijelazu Rača lišili slobode E.H. (1976.). Ustanovljeno je da bh. državljanku potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog krivičnog djela 'Teška tjelesna ozljeda'. Predata je službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Prilikom izlaska iz BiH na prijelazu Šepak, 11. siječnja 2020., lišen je slobode M.T. (1972.) jer ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela 'Teška krađa'. Službenici JGP Zvornik, državljanina BiH predali su službenicima Sudske policije Bijeljina, navedeno je iz Ureda za informiranje Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close