Uhićeni po tjeralicama

Uhićen kod Livna zbog izdržavanja kazne zatvora

Službenici Granične policije BiH, zbog različitih kaznenih djela, uhitili su nekoliko osoba po aktivnim tjeralicama.
Vijesti / Crna Kronika | 31. 07. 2019. u 15:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu 31. srpnja, na izlasku iz BiH na prijelazu Kamensko, lišen je slobode E. D. (1985.), državljanin BiH. Utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Tuzli radi izdržavanja kazne zatvora. Predan je službenicima Sudske policije Livno.

Službenici Postrojbe Granične policije (PGP) Hum, 31. srpnja, na izlasku iz naše zemlje na prijelazu Hum lišili su slobode O. Č. (1975.) jer je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo tjeralicu zbog kaznenog djela 'Pronevjera u službi'. Bh. državljanin je predan službenicima MUP-a Kantona Sarajevo.

Službenici PGP Bijeljina, 31. srpnja, lišili su slobode I. S. (1969.), državljanku Republike Srbije. Graničnim provjerama je utvrđeno da ju potražuju Županijsko tužiteljstvo Tuzlanske županije i Općinski sud u Tuzli zbog kaznenih djela 'Krivotvorenje isprave'. Kontrolirana je na ulasku u BiH na prijelazu Rača i bit će predana nadležnom tijelu.

Tijekom ulaska u BiH na prijelazu Bratunac, 30. srpnja, lišen je slobode D. Ž. (1962.), nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Interpol Budimpešta raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela 'Krijumčarenje ljudi'. Pripadnici Granične policije BiH predali su državljanina Srbije službenicima Sudske policije Suda BiH, navedeno je u priopćenju iz Ureda za informiranje Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close