Ubojstvo

Ubijen jedan od 'napadača' na kolonu vozila predsjednika Srbije

On je prebačen sa teškom traumom na reanimaciju u Urgentnom centru, međutim preminuo je u bolnici.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 04. 2018. u 08:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pucnjavi koja se protekle noći dogodila u Crnogorskoj ulici u Beogradu ubijen je muškarac (37), saznaje Prva televizija. Kako je potvrdila glasnogovornica Hitne pomoći Beograd Nada Macura, pucnjava se dogodila u 1:22 sati u Crnogorskoj ulici broj 8. u blizini Brankovog mosta.

On je prebačen sa teškom traumom na reanimaciju u Urgentnom centru, međutim preminuo je u bolnici, piše B92.

Beogradski mediji prenose da je ubijen Luka Radulović, koji je radio kao osiguranje kluba "Nana", a koji je u medijima poznat i kao jedan od trojice muškaraca iz Bentlija, koji su u rujnu prošle godine uhićeni zbog presijecanja kolone predsjednika Srbije.

Kako se navodi, ubrzo poslije incidenta su uhićeni i određen im je pritvor, ali su 20 dana kasnije pušteni. Protiv njih je kasnije podignuta i optužnica.

Prema medijima, Radulović je radio kao osiguranje u beogradskim klubovima, a do pucnjave u kojoj je ranjen i potom preminuo, došlo je zbog prodaje narkotika. Svojevremeno je i Austrija raspisala tjeralicu za njim zbog kriminalnih aktivnosti. Policija je obavila očevid, a traga se za napadačem.

Zbog incidenta s kolonom vozila u kojoj je bio predsjednik Srbije, tada su uhićeni Luka Radulović, Stevan Dukić (22) i Miloš Tančev (22). Vlasnik luksuznog Bentlija je nogometaš Ivica Dragutinović. Od njega je Radulović kao šef osiguranja u klubu "Nana" na Senjaku pozajmio automobil da se provoza.

  / Facebook - Luka Radulović

Osim "Nane" Radulović, Dukić i Tančev osiguravaju i beogradske splavove "River" i "Blaywatch", a rade u agenciji za osiguranje čiji je vlasnik ultimat-fighter Dušan Panajotović. Inače, Panajotović je uhićivan zbog pokušaja ubojstva, a pravosnažno je osuđen zbog iznude i nedozvoljenog držanja oružja.

Radulović je prošlog ljeta pobjegao iz Austrije nakon incidenta u jednom klubu u Beču, kada je, kako sumnja tamošnja policija, pucao na dvojicu Čečena.

On ima debeo policijski dosije u Srbiji. Radulović je i 2016. uhićen zbog droge. Tada je kod njega pronađeno 10 grama kokaina. I prije toga su mu pisane kaznene prijave zbog sumnje da je posjedovao i preprodavao drogu, ali i zbog razbojništva i nasilničkog ponašanja.

Prema operativnim podacima, Radulović održava kontakte sa ljudima iz zemunskog klana, ali i sa jednim visokim funkcionerom policije. Kako 'Alo!' saznaje, Luka Radulović je organizirao kriminalnu grupu koja je mjesecima u inozemstvu nabavljala kokain i potom ga prodavala u Beogradu.

"Radulović je u okviru kriminalne grupe bio zadužen za nabavku kokaina, koji je distribuirao posredstvom Nebojše Stošića, Milke Gajić i Alekse Milosavljevića, koji su kokain preuzimali dva puta mjesečno u kladionici u Rakovici. Osumnjičeni Luka je drogu distribuirao i u noćnim klubovima u kojima je radio kao pripadnik osiguranja, a postoji sumnja da su mu klijenti bile i poznate ličnosti, među kojima su pjevačice, političari i kriminalci", dodao je sugovornik za 'Alo!'.

Kopirati
Drag cursor here to close