Dvoje ozlijeđenih

Tučnjava u Zaliku: Pronađen veći broj palica, priveden i maloljetnik

Jedna grupa sudionika incidenta je uspjela pobjeći, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene. Također, veliku materijalnu štetu su pretrpjeli automobili VW Polo i Renault Clio.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 09. 2018. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako smo već pisali, protekle noći se u naselju Zalik dogodilo narušavanje javnog reda i mira tučnjavom, u većem obimu, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ).

Nedugo nakon poziva, službenici Policijske uprave (PU) Mostar su zatekli i uhitili osam osoba, od kojih je jedna maloljetna. Riječ je o V.V. (1998.), M.R. (1999.), M.T. (1998.), A.A. (1997.), A.M. (1998.), D.G. (2000.), M.I. (1994.) i maloljetna osoba M.L. (2002.).

Jedna grupa sudionika incidenta je uspjela pobjeći, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene. Također, veliku materijalnu štetu su pretrpjeli automobili VW Polo i Renault Clio. U jednom od tih automobila je pronađena i uz potvrdu izuzeta veća količina palica različitih materijala i veličina, navedeno je iz MUP-a HNŽ.

Oštećeni automobili su specijaliziranim policijskim vozilom 'pauk' prebačeni u krug PU Mostar, a o događaju je upoznat dežurni tužitelj. Nad privedenim osobama bit će provedena kriminalistička obrada, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog događaja. Maloljetnik je pušten uz pratnju roditelja.

Kopirati
Drag cursor here to close