Ne posustaju

Tri kladionice u Mostaru na meti razbojnika

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Bljesak.info navodi se kako je prvo razbojništvo prijavljeno u nedjelju u 16:30 sati.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 12. 2017. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U proteklih 24 sata službenici Policijske uprave Mostar zabilježili su tri razbojništva, i sva tri su se dogodila u poslovnicama kladionica.

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Bljesak.info navodi se kako je prvo razbojništvo prijavljeno u nedjelju u 16:30 sati.

Jedna maskirana muška osoba je ušla u poslovnicu kladionice 'Sport plus' u Ulici Zrinjski Frankopana, te je uz prijetnju upotrebe pištolja otuđen novac.

Drugo razbojništvo dogodilo se u 16:50 sati u poslovnici kladionice 'Premier' gdje je također jedna maskirana osoba uz prijetnju upotrebe pištolja otuđila određen iznos novca.

Posljednje zabilježeno razbojništvo prijavljeno je u 19:20 sati u Dubrovačkoj ulici u Mostaru gdje je maskirani muškarac uz prijetnju pištoljem u poslovnici kladionice 'Millenium' otuđio novac.

O razbojništvima su upoznate patrole na terenu, a na mjestima događaja izvršen je očevid. Iz MUP-a HNŽ navode kako se poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se počinitelj ovih kaznenih djela otkrio.

U posljednje vrijeme, policija Mostara je zabilježila više slučajeva razbojništva u kladionicama. Za sada još nema informacija jesu li službenici policije na tragu osobi ili više njih koji su počinili navedena razbojništva.

Osim tri razbojništva zabilježeno je jedno kazneno djelo 'Teška krađa', jedno kazneno djelo 'Ugrožavanje sigurnosti', dva 'Oštećenja tuđe stvari', te dva kaznena djela koja su svrstana pod 'Ostalo'.

Kopirati
Drag cursor here to close