Panika!

Talijan i Albanci zakopali kokain u šumi, a onda se pojavilo krdo divljih svinja i sve pojelo

Jedan Talijan i trojica Albanca iz Toskane, ostali su bez kokaina koji su zakopali u šumi, nakon što su divlje svinje namirisale pakete koji su bili zakopani u zemlji.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 11. 2019. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Divlje svinje

Divlje svinje su do sada zadavale pravu muku zemljoradnicima, farmerima, vinogradarima, pa i vozačima automobila, a na taj spisak, dodali su i jednog novog neprijatelja i to ni manje, ni više, nego dilere droge.

Naime, jedna kriminalna organizacija iz Toskane, ostala je bez kokaina u vrijednosti od nekoliko desetina tisuaća eura, pošto im je krdo divljih svinja doslovno pojelo, te i uništilo kokain koji su zakopali u zemlji.

Jedan Talijan i trojica Albanca iz Toskane, ostali su bez kokaina koji su zakopali u šumi, nakon što su divlje svinje namirisale pakete koji su bili zakopani u zemlji.

Kako se navodi, one su izriljale put do droge koja se nalazila u nekoliko dobro zapakiranih paketa, a čija je ukupna vrijednosti bila oko 20.000 eura. Droga je dobrim djelom uništena, ali je značajna količina i pojedena od strane divljih životinja.

Bizarni incident je slučajno izašao na vidjelo, pošto je jedan od dilera, čiji je telefon bio prisluškivan, bijesno izvijestio ostatak bande o gubitku droge. Nakon toga sva četvorica su lišena slobode i optuženi su za trgovinu opojnim sredstvima. Dvojica od njih su dobili kućni pritvor, dok su ostala dvojica završila u zatvoru, prenosi Blic.rs.

Kada se radi o divljim svinjama, točnije, o utjecaju kokaina na njih, nažalost nije bilo nikakve reći, pošto prilikom pretrage terena nisu uočene.

Kopirati
Drag cursor here to close