Plin nije iscurio

Prevrnuo se s cisternom punom plina i preminuo u bolnici

Na mjesto događaja, osim policijskih službenika, izašli su i pripadnici Vatrogasne postrojbe Šamac i Modriča, kao i Hitna pomoć.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 01. 2018. u 03:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Državljanin Srbije čiji su inicijali A.R. (37) poginuo je kada je cisterna puna plina kojom je upravljao skliznula sa ceste i prevrnula se na regionalnoj cesti Šamac-Brčko, u mjestu Burumac, priopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Cisterna sa oko 20 tona plina sletjela je sa kolnika u utorak u 14:30 sati i prevrnula se, a u 16:30 sati, nakon izvlačenja tijela, liječnik mrtvozornik je konstatirao smrt A.R. usljed zadobivenih ozljeda.

Na mjesto događaja, osim policijskih službenika, izašli su i pripadnici Vatrogasne postrojbe Šamac i Modriča, kao i Hitna pomoć. Na ovoj dionici ceste na snazi je bila potpuna obustava prometa, koji se odvijao alternativnim pravcem Crkvina-Kornica-Donja Slatina.

Promet je normaliziran u srijedu oko 4 sata, nakon sigurnog uklanjanja cisterne sa plinom. Tužitelj nadležnog tužiteljstva u Doboju naredio je poduzimanje svih potrebnih radnji radi utvrđivanja točnih uzroka ove teške prometne nesreće.

Kopirati
Drag cursor here to close