Pretresi

VIDEO| Policijska akcija u nekoliko gradova BiH

Radi se o velikoj policijskoj akciji koju provodi Uprava policije MUP-a ZDŽ, a usmjerena je na otkrivanje i procesuiranje organizirane grupe koja se sumnjiči za kaznena djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno
Vijesti / Crna Kronika | 30. 10. 2017. u 08:09 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mješoviti policijski timovi Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije od ranih jutarnjih sati sudjeluju u opsežnoj policijskoj akciji kodnog naziva 'Mreža I'.

Pripadnici zeničke policije istovremeno su započeli pretrese na dvadeset jednoj lokaciji na području Zenice, dok se u isto vrijeme vrše pretresi na jednoj lokaciji na području Sarajeva, jednoj na području općine Travnik, te jednoj lokaciji u Kaknju.

Radi se o velikoj policijskoj akciji koju provodi Uprava policije MUP-a ZDŽ, a usmjerena je na otkrivanje i procesuiranje organizirane grupe koja se sumnjiči za kaznena djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

"Ova akcija predstavlja nastavak akcije 'Mreža', koja je provedena u svibnju 2016. godine u okviru koje je tada izvršeno na desetine pretresa, veći broj osumnjičenih osoba je lišen slobode, a oduzete su i značajnije količine opojnih sredstava, nelegalnog oružja, novca i drugih predmeta koji potiču iz kaznenih djela", kaže policijska glasnogovornica Aldina Ahmić.

Sve aktivnosti u okviru akcije 'Mreža I' poduzimaju se u suradnji s Županijskim tužiteljstvom Zeničko-dobojske županije, a ostvarena je i odlična suradnja s Županijskim tužiteljstvom Kantona Sarajevo, te Ministarstvima unutarnjih poslova Srednjobosanske županije i Kantona Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close