U šupi

Policija uz pomoć građana zaplijenila 27 kg marihuane

U vezi sa navedenim događajem poduzete su sve neophodne operativno-taktičke mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja i pronalaska počinitelja navedenog krivičnog djela
Vijesti / Crna Kronika | 04. 02. 2020. u 07:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, u okviru pojačanih aktivnosti na suzbijanju i sankcioniranju neovlaštenog posjedovanja, proizvodnje i stavljanja u promet opojnih sredstava, te kontinuiranom suradnjom u kontaktu sa zajednicom i građanima, došli su do konkretnih operativnih saznanja da se na području Zenice, naselje Bilimišće, nalazi veća količina narkotičkih sredstava.

Postupajući u skladu sa navedenim saznanjima, dana 2.2., u 10:30 sati, u Zenici, u ulici Bilimišće, u pomoćnom objektu-šupi, policijski službenici Policijske postaje Crkvice pronašli su dvije platnene torbe u kojoj su se nalazili paketi oblijepljeni prozirnom folijom sa sadržajem nepoznate materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Na mjestu događaja izvršen je očevid od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I u Zenici, kojom prilikom je pronađena materija izuzeta, a izvršenim vaganjem i preliminarnim vještačenjem utvrđeno je da se radi o opojnoj drogi marihuani, ukupne težine 27,5 kg.

U vezi sa navedenim događajem poduzete su sve neophodne operativno-taktičke mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja i pronalaska počinitelja navedenog krivičnog djela, prenosi Zenicablog.

Navedene aktivnosti su rezultat stalne suradnje policijskih službenika Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova ZDŽ sa građanima, institucijama i drugim subjektima zajednice. "Ovom prilikom želimo se zahvaliti građanima na suradnji u svakom pogledu koja rezultira otkrivanjem počinitelja inkriminiranih radnji", navedeno je u priopćenju MUP-a ZDŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close