Zatvorska kazna

Pljačkao po Mostaru, a u zatvor ide zbog pokušaja ubojstva

Suljović je u srpnju ove godine pritvoren u Mostaru zbog provalnih krađa u kuće koje su se dogodile u ovom gradu.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 10. 2019. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrhovni sud Federacije BiH potvrdio je presudu Kantonalnog suda u Sarajevu kojom je Ferid Suljović Ćićo osuđen na dvije godine i osam mjeseci zatvora zbog pokušaja ubojstva poznanika Marija Tomasa koje se dogodilo prije devet godina, potvrdili su iz Odjela za odnose s javnošću Kantonalnog suda za 'Dnevni avaz'.

Suljović je 2010. godine pucao u Tomasa ranivši ga u nogu i vrat, nanijevši mu tako ozljede opasne po život. U prvostupanjskom postupku kao otežavajuću okolnost za Suljovića bilo je njegovo ranije osuđivanje te broj ozljeda koje je nanio Tomasu.

Inače, Suljović je u srpnju ove godine pritvoren u Mostaru zbog provalnih krađa u kuće koje su se dogodile u ovom gradu.

On je zajedno s još četvoricom pritvorenika sudjelovao u pokušaju bijega iz mostarskog pritvora u kolovozu ove godine. Kriminalci, od kojih su četvorica iz Sarajeva, razvalili su krevete kako bi se domogli metalnih dijelova. Njima su probili rupu u zidu kroz koju su namjeravali pobjeći.

Lupanje je čuo jedan od zatvorskih policajaca i krenuo je da vidi šta se događa. Zatekao je kaos, pritvorenici su u rukama imali metalne šipke, a rupa u zidu je bila veličine 100 sa 70 centimetara.

Malo im je nedostajalo da pobjegnu iz pritvorske jedinice. Ćićo i ostali napali su stražare, od kojih su dvojici nanijeli ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close