Kazneno djelo

Određen pritvor za trojicu koji su Konjičanina pretukli i pregazili autom

Kako je za Klix rekla glasnogovornica Tužiteljstva KS Azra Bavčić, oni se terete za kazneno djelo nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a pritvor je predložen zbog straha od ponavljanja kaznenog djela.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 11. 2017. u 01:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:  Ilustracija

Tužiteljstvo Kantona Sarajevo uputilo je Općinskom sudu u Sarajevu prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora Abdulkadiru Mariću (32), Admiru Cucku (26) i Harisu Garapliji (21) koji se terete da su 27. studenog pretukli Dženana Oputu (25), a potom ga pregazili automobilom.

Općinski sud u Sarajevu odredio je, na prijedlog Tužiteljstva KS, jednomjesečni pritvor za spomenutu trojicu. Kako se navodi u sudskom rješenju, pritvor je određen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi ponovili ili dovršili kazneno djelo. Njih se tereti za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Napad se dogodio u ulici Kovačevac na Mostarskom raskršću iza dva sata ujutro. Kako je za Klix rekla glasnogovornica Tužiteljstva KS Azra Bavčić, oni se terete za kazneno djelo nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a pritvor je predložen zbog straha od ponavljanja kaznenog djela.

Oputu su napali u ponedjeljak navečer na Ilidži. Zadobio je teške ozljede. Policijskim službenicima je kazao da ga je pretukao C.A. iz Sarajeva i još tri nepoznate osobe, a da su ga zatim pregazili Audijem.

Marić, Cucak i Garaplija su uhićeni istu noć, te su nakon kriminalističke obrade predati Tužiteljstvu KS.

Cucak je uhićen 2015. godine u okviru akcije 'Most' kada su uhićene još četiri osobe i zaplijenjeno 25 kilograma opojnih droga.

Kopirati
Drag cursor here to close