Sudari

Mostar: U dva sudara velika šteta i jedna ozlijeđena osoba

U ovoj prometnoj nesreći pješak je zadobio lakše tjelesne ozljede, te mu je pomoć ukazana u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 03. 2019. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak navečer fotoreporter portala Bljesak.info zabilježio je dvije prometne nesreće koje su se dogodile u razmaku od 10 minuta i udaljenosti nekoliko stotina metara.

Prema informacijama iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, prometna nesreća u Ulici kneza Višeslava (nedaleko od semafora na vrhu Avenije) prijavljena je u 23:45 sati. Sudionici su bili K.K. koji je upravljao vozilom Toyota, te M.M. u svojstvu pješaka.

U ovoj prometnoj nesreći pješak je zadobio lakše tjelesne ozljede, te mu je pomoć ukazana u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar. Na vozilu je nastala znatna materijalna šteta.

Foto: Bljesak.info / Toyota udarila pješaka

Dio spomenute ulice, do okončanja očevida i uklanjanja vozila s kolnika, bio je zatvoren za promet, te se odvijao obilazno. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar.

U 23:55 sati na raskrižju kod Mostarke prijavljena je prometna nesreća u kojoj su sudjelovali Ć.L. (1999.) sa vozilom Renault, te K.I. (1998.) sa vozilom Mercedes. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a na vozilima je nastala veća materijalna šteta.

Očevid su obavili službenici Policijske uprave Mostar, a do uklanjanja vozila s kolnika, promet se na tom raskrižju odvijao usporeno.

Kopirati
Drag cursor here to close