Trka za provalnikom

Mostar: Provale u stan i kuću, uhićen 25-godišnjak

U četvrtak, oko 20 sati, u Policijsku upravu Mostar obratila se N.K. (1963.) i prijavila da joj je izvršena provala u kuću
Vijesti / Crna Kronika | 12. 07. 2019. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

11.7. u Policijsku upravu Mostar obratio se M.D. (1960.) i prijavio krađu zlatnog nakita iz stana na adresi Zagrebačka. O svemu je upoznat Odjel krim. policije.

U četvrtak, oko 20 sati, u Policijsku upravu Mostar obratila se N.K. (1963.) i prijavila da joj je izvršena provala u kuću na adresi Podharem u Cernici, te da su provalnici još u unutrašnjosti objekta.

Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije koji su zatekli provalnike. Nakon što su počeli bježati, djelatnici policije su sustigli jednu osobu M.I. (1994.), te je isti lišen slobode. O svemu je upoznat tužitelj i Odjel krim. policije, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Za protekla 24 sata (11/12.7.) iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je šest prijava (na području Mostara pet i na području Konjica jedna prijava).

Kopirati
Drag cursor here to close