Novac

Mostar: Prijeteći pištoljem opljačkao novac od karata

Od radnika 'Mo-busa' nepoznati je muškarac uz prijetnju pištoljem otuđio novac.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 05. 2018. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz prijetnju pištoljem, razbojnik je u srijedu oko 14 sati opljačkao djelatika Mo-Busa otuđivši mu za sada neutvrđeni iznos novca.

Naime, u srijedu u 14:15 sati, Policijskoj upravi Mostar prijavljeno je razbojništvo koje je izvršeno u Ulici kralja Tomislava (Avenija).

Kako se navodi iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, razbojništvo je izvršila muška osoba koja je uz prijetnju pištoljem od radnika na prodajnom mjestu 'Mo-busa' otuđila izvjesan iznos novca. Upoznate su sve patrole na terenu, a na mjestu događaja izvršen je očevid.

Inače, prodajno mjesto firme 'Mostar bus' je nedavno otvoreno na ovoj lokaciji, pošto je dotadašnji objekt kod zgrade 'Projektanta' srušen u skladu s planom demolicije Grada Mostara.

Na području HNŽ je u proteklih 24 sata zabilježeno ukupno pet kaznenih djela. Osim navedenog razbojništva, zabilježena su dva kaznena djela 'Krađa', jedno kazneno djelo 'Protiv okoliša', te jedno KD svrstano pod 'Ostalo'.

Prije dvije noći jedna osoba je izvršila razbojništvo  u kladionici na Bijelom Brijegu, a večer prije toga razbojništvo je izvršeno u Ulici kneza Višeslava.

Kopirati
Drag cursor here to close