Policija ove zemlje ...

Mostar: Migrant pljačkao kod policijskog kioska

Osoba je lišena slobode i bit će predan Odjelu krim. policije na kriminalističku obradu, a o svemu je upoznat tužitelj.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 11. 2020. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U noći 12/13.11.2020.godine u 00.30 sati PU Mostar je obaviještena od strane građana da je u tijeku provala u kiosk "Prle" u Ulici Stjepana Radića u neposrednoj blizini zgrade Vlade HNŽ.

Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije i u kiosku zatekli počinitelja, a radi se o migrantu iz Palestine B.W. ( 2002) koji je imao vidne ozljede na rukama u vidu posjekotina.

Provala je izvršena na način što je počinitelj razbio prednje staklo kioska i ušao u unutrašnjost gdje je izvršio premetačinu. Tom prilikom ispred kioska je zatečeno i biciklo ljubičaste boje koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije PU.

Osoba je lišena slobode i bit će predan Odjelu krim. policije na kriminalističku obradu a o svemu je upoznat tužitelj.

12.11.2020.godine oko 23,15 sati PU Mostar je obaviještena od strane građana da nepoznata osoba provaljuje u vanjski frižider ispred prodavnice "Namex" u Ulici Cimske bojne. Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije koji su zatekli počinitelja na licu mjesta, a radi se o migrantu.

Isti je tom prilikom već bio pripremio veću kesu alkoholnih pića. O svemu je upoznata vlasnica prodavnice koja je preuzela kesu s alkoholnim pićima, priopćeno je iz mostarske policije.

Kopirati
Drag cursor here to close