Čeka se privođenje u Tužiteljstvo

Mostar: Djevojci osumnjičenoj za ubojstvo ugostitelja polomljene noge?

Ona će tijekom dana biti predana u nadležnost Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 10. 2019. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona još traje ispitivanje Sunite Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičene za ubojstvo Nine Ivankovića, vlasnika Ville Ivanković.

Kako je za Dnevni Avaz neslužbeno potvrđeno iz policijskih krugova bliskih istrazi, Hindić-Bošnjaković je iz Travnika, gdje se, podsjetimo, predala tamošnjoj policiji, u Mostar dovezena s nogama u gipsu.

Kobna svađa razlog ubojstva mostarskog ugostitelja

Sunita Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičena za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika "Vile Ivanković" na Buni kod Mostara, saslušana je u Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanskog kantona. Danas će na sudu biti upućen prijedlog za određivanje pritvora. Tekst članka se nastavlja ispod banera Kako neslužbeno saznaje Faktro.ba, osumnjičena je pokazujući kajanje, bez prisustva branitelja, navodno ponovila da je splet okolnosti doveo do tragičnog događaja, te da nije imala namjeru ubiti Ivankovića.



Navodno, na obje noge ima lomove, te joj je ukazana medicinska pomoć.

Ona je, kako saznaje Oslobođenje iz izvora bliskog istrazi, nakon što je pucala na Ivankovića, s kata Vile Ivanković skočila u rijeku Bunu koja protječe pored objekta, te tom prilikom vjerovano slomila obje noge.

Sunita Hindić-Bošnjaković privedena u Tužiteljstvo HNŽ-a

Osumnjičena je u Tužiteljstvo stigla nakon ispitivanja u policiji, a u Mostar je stigla nakon što se predala policiji Srednjobosanske županije. 1 FOTO: Bljesak.info / Sunita Hindić-Bošnjaković privedena u Tužiteljstvo HNŽ-a Sunita Hindić-Bošnjaković (21) tijekom subotnjeg popodneva privedena je u prostoje Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.




Kako piše isti list, kazala da nije imala namjeru usmrtiti Ivankovića, te da je za sve bio kriv "splet nesretnih okolnosti".

Ona će tijekom dana biti predana u nadležnost Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Obdukcija ubijenog Nine Ivankovića bit će obavljena tijekom subote, nakon čega će biti poznato više detalja.

Kopirati
Drag cursor here to close