Tjeralice

Kod Bileće: Crnogorac sa ukradenim identitetom se od Interpola pokušao sakriti u BiH

Prilikom graničnih provjera je utvrđeno i da B. A. koristi putnu ispravu Srbije u koju su uneseni osobni podaci druge osobe, ali s njegovom fotografijom, te je s krivotvorenom ispravom pokušao prijeći granicu.
Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2017. u 01:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe Granične policije Trebinje 27.10.2017. pri ulasku u BiH na MGP Deleuša slobode su lišili B. A. (1985.) nakon što je graničnim provjerama ustanovljeno je da je za njim Interpol Beograd raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja, posjedovanje i stavljanje u promet opojnih droga'.

Prilikom graničnih provjera je utvrđeno i da B. A. koristi putnu ispravu Srbije u koju su uneseni osobni podaci druge osobe, ali s njegovom fotografijom, te je s krivotvorenom ispravom pokušao prijeći granicu.

Prema naredbi tužitelja Okružnog tužiteljstva u Trebinju, putna isprava je privremeno oduzeta, a protiv B. A. bit će dostavljeno izvješće zbog počinjenja kaznenog djela 'Krivotvorenje isprave'. Državljanin Crne Gore B. A. predat je službenicima Sudbene policije Suda BiH.

Službenici PGP Hum 29.10.2017. slobode su lišili S. K. (1971.), državljanina BiH. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Policijska uprava Visoko raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela 'Utaja'. Kontroliran je pri ulasku u BiH na MGP-u Hum i predat službenicima Policijske uprave Visoko.

Dan ranije, 28.10. na letu iz Eindhovena slobode je lišen F. K. (1992.) jer je ustanovljeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Tuzlanske županije raspisalo tjeralicu zbog kaznenog djela 'Prijevara'. Službenici PGP-a Aerodrom Tuzla su predali bh. državljanina pripadnicima MUPTŽ.

Službenici PGP-a Velika Kladuša su 27.10. pri ulasku u BiH na MGP-u Velika Kladuša zadržali bh. državljanina A. A. (1997.) nakon što je utvrđeno da je za njim Policijska postaja Bihać raspisala tjeralicu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo 'Krađa'. Predat je službenicima PP Bihać, navodi se u priopćenju Službe za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close